Samba
açıklama: samba açık kaynak kodlu geliştirilen bir dosya ve yazıcı sunucusudur. microsoft windows işletim sisteminin unix, linux, ibm system 390, openvms ve diğer işletim sistem ..
Samba indir
Yahoo! Widget Engine [Mac]
açıklama: yahoo widget engine(eski bilinen adıyla konfabulator) windows ve mac os x`te çalışan javascript kullanan küçük ve yararlı programcıkları kullanmanızı sağlayan bir programdır. widge ..
Yahoo! Widget Engine [Mac] indir
Destiny Media Player (Mac)
açıklama: destiny media bir mp3 oynatıcı. bu mp3 oynatıcı sadece mp3 formatındaki müzikleri değil wma/ asf/ mpg/ avi/ wav/ mid/ rmi ve ses cd`si formatlarını da destekliyor. bu tür formatlar ..
Destiny Media Player (Mac) indir
FrostWire (Macintosh)
açıklama: frostwire, gnutella ağını kullanan, limewire tabanlı ve açık kaynak kodlu bedava bir dosya paylaşım programıdır. kullanışlı bir dosya paylaşım aracı olan frostwire ile başkalarıy ..
FrostWire (Macintosh) indir
QuickConference
açıklama: quickconference, gün içerisindeki ofis arası bilgi akışını sağlayan bir anında mesajlaşma sistemidir. en hızlı cevaba ve sonuca ulaşmanız için ve işlerinizin hızlı bir şekilde başa ..
QuickConference indir
General
açıklama: general, macintosh`unuzun ağ sistemi ve sisteminiz hakkında kısa bilgiler veren bir araçtır. program, macintosh`unuzun ne kadar süredir çalıştığını, kaç adet seri port ..
General indir
ExtremeZ-IP File Server
açıklama: extremez-ip, macintosh bilgisayarlarınızı microsoft windows server sistemlerine tcp/ip protokolü üzerinden bağlamanıza olanak tanıyan bir yazılımdır. macintosh`lar ile windows sist ..
ExtremeZ-IP File Server indir
iPod Backup
açıklama: ipodbackup, ipod`unuzun kullandığı tüm içeriği tek bir tuşla yedek alabilen bir yazılımdır. mac os x işletim sistemlerinde sorunsuz olarak çalışan yazılımın bedava olması da büyü ..
iPod Backup indir
AOL Instant Messenger (AIM)
açıklama: aol instant messenger (aim), icq benzeri bir haberleşme aracıdır. programı çalıştırıp kayıt olduktan sonra kullanıcı adı ve şifrenizi giriyorsunuz. bu sayede diğer american online ..
AOL Instant Messenger (AIM) indir