PAYLAŞIM PLATFORMU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PAYLAŞIM PLATFORMU

.....

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

parolalı bilgisayarda oturum açma

YazarMesaj
hüsna

hüsna

formumuz.forumdizini.biz
Tecrübe Puanı:
parolalı bilgisayarda oturum açma Left_bar_bleue1000/1000parolalı bilgisayarda oturum açma Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Rep Puanı:
parolalı bilgisayarda oturum açma Left_bar_bleue0/0parolalı bilgisayarda oturum açma Empty_bar_bleue  (0/0)
Rep Derecesi:
parolalı bilgisayarda oturum açma Left_bar_bleue0/0parolalı bilgisayarda oturum açma Empty_bar_bleue  (0/0)

parolalı bilgisayarda oturum açma Empty
MesajKonu: parolalı bilgisayarda oturum açma   parolalı bilgisayarda oturum açma Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 8:26 am

evet arkadaşlar yanlış duymadınız parola korumalı bilgisayarda oturum açailirsiniz nasılmı program veya benzer şeyler kullanmadan vistada denemedim bilmiyorum fakat xp de işe yarıyor
şimdi madde madde anlatıyorum
1 : bilgisayar açılırken login ekranında (mavi ekran hoşgeldiniz yazısından sonra parola sorulan yer) ctrl + alt + (2 yada 3 kez) delete
tuşlarına basın komut sistemini açar gibi
2 : bu işlemi yaptıktan sonra siyah bir ekran ve üzerinde kullanıcı adınıda değiştirabileceğiniz bir pencere açılır bu pencerede kullanıcı adı yerine administrator yada guest yazıyoruz
3 : şifre kısmını boş bırakıyoruz eğer doldurursanız geçersiz sifre yada kullanıcı hatasını verir
4 : oturumumuz artık açıldı Kaynakwh: Kaynakwh:
5 : isterseniz kullanıcının parolasını kaldırabilir yada değiştirebilirsiniz
NOT (önemli bakmadan geçme) guest oturumunu açarsanız sınırlı bir oturum açmış olursunuz tüm fonksiyonlar tam olarak gerçekleşmez fakat bilgisayarı kullanabilirsiniz. bu işlemin tek pürüzü administrator kullanıcısı şifreli ise açılmaz ama genellikle şifre koyulmaz
https://formumuz.yetkin-forum.com

parolalı bilgisayarda oturum açma
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» bilgisayarda şifre verken şifre girmeden oturum açın(programsız)